schoudercom

Leerlingenraad

De leerlingenraad bestaat dit schooljaar uit: Kira (groep 8), Anouk (groep 7), Elin (groep 6) en Sofie (groep 5).

Even voorstellen……… Kira de Romijn

Hallo,
Ik ben Kira de Romijn ik ben 11 jaar en ik woon in Ter Aar ik zit op scouting en ik doe aan volleybal. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik mijn mening wil geven, en omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren. Wat ik wil bereiken is dat de wc’s schoner worden, dat er niet meer gepest word, dat je kauwgom of Smint mag eten tijdens een toets, dat we zuiniger zijn met het buitenspeelgoed en dat we bewegingsspellen tijdens de les doen voor concentratie. Momenteel zijn we bezig met de gouden wc bril en met hockeyregels en voetbalregels (voor meer uitleg hierover lees dan de andere stukjes.)dus twee dingen hebben we bijna waargemaakt.

Even voorstellen……… Anouk Westerwaal
Hallo
Ik ben Anouk Eva Westerwaal ik ben 11 jaar en zit in de leerlingenraad. Ik woon in Ter Aar ik zit op scouting. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik mijn mening wil geven. Nu zijn we bezig met een groot project voor de wc’s.  Mijn doel in de leerlingen raad is dat er niet meer gepest word en dat er bijles voor kinderen komt. 

even voorstellen………Sofie Jordens
hallo,
ik ben Sofie Jordens, ik ben 9 jaar, woon in Ter Aar en zit in de leerlingenraad. Ik zit in groep 5a. Ik hou veel van paarden en vooral van kletsen. Ik vind de leerlingenraad erg leuk. We praten over belangrijke dingen zoals hoe we de vieze wc’s hier op school schoon kunnen houden.

Even voorstellen ……… Elin Heuzen.
Hallo,
ik ben Elin Heuzen ik ben 10 jaar en ik woon in Ter Aar. Ik zit in groep 6a de pinguďns. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik mijn mening wil geven. Mijn hobby’s zijn voetbal en scoutingDe gouden wc bril.
Wij, de leerlingenraad en heel veel andere kinderen vinden dat de wc’s op school stinken en vaak ook vies achtergelaten worden. Daarom hebben wij een spel bedacht. Het gaat zo:
Voor elke wc die vies is geven we een punt. Het team die tot en met de voorjaarsvakantie de minste punten heeft, heeft gewonnen. De teams zijn:
  • De meisjes van gr 5/6
  • De jongens van gr 5/6
  • De meisjes van gr7/8
  • De jongens van gr7/8
Met dit spel hopen wij dat iedereen weer netjes de wc achterlaat want zelf wil je ook graag een schone wc aantreffen.
Uitslag
  1. Meisjes van gr 7/8 met 11 punten
  2. Jongens van gr 7/8 en  de meisjes van gr 5/6 met 15 punten
  3. Jongens van gr 5/6 met 25 punten